Όταν ακούει Κύπελλο αφηνιάζει!

Από inpaok: Ο Εβγέν Σάχοφ βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου.
Πηγή: inpaok.com
Όταν ακούει Κύπελλο αφηνιάζει!

Από ότι φαίνεται, ο συγκεκριμένος θεσμός είναι ο αγαπημένος του Ουκρανού διεθνούς μέσου, καθώς συνολικά έχει σκοράρει οχτώ φορές στις 16 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί σε αυτόν.

O έμπειρος ποδοσφαιριστής φορώντας τα «ασπρόμαυρα» έχει κατορθώσει να πετύχει δεκατρία τέρματα, ωστόσο μόλις τα πέντε από αυτά είναι στο πρωτάθλημα ή στην Ευρώπη.

Το πρώτο του γκολ στο Κύπελλο το πέτυχε στις 14 Δεκεμβρίου του 2016 στον αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό και από τότε κατάλαβε πως αυτή η διοργάνωση… του πάει.

Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 26/1/17 μπορεί να αγωνίστηκε για 54 λεπτά, ωστόσο κατάφερε και πάλι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το τρίτο και τελευταίο του γκολ για την διοργάνωση του Κυπέλλου τη σεζόν 2017-2017 το πέτυχε στις 27/4/17 στον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τη φετινή χρονιά ο Σάχοφ έχει σκοράρει στα πέντε από τα εφτά ματς για του θεσμού…

Η αρχή έγινε με τον Λεβαδειακό στις 20/9/17, ενώ το επόμενο θύμα του ήταν ο Αιγινιακός. Στη φάση των «16» ο 27χρονος «κάρφωσε» τα Τρίκαλα στην εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου με 1-5.

Κόντρα στον Ατρόμητο ο γεννημένος στο Ντνιπροπετρόφσκ μέσος του ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει δίχτυα τόσο στον εντός έδρας αγώνα του Δικεφάλου με τους Περιστεριώτες, όσο και στον εκτός έδρας!

Μπορεί ο Σάχοφ στο ελληνικό Κύπελλο να σκοράρει κατά ριπάς, ωστόσο δεν συνέβαινε το ίδιο και στην Ουκρανιά, μιας και στον θεσμό της πατρίδας του είχε πετύχει μόλις ένα τέρμα!

Αναλυτικά τα γκολ του 28χρονου στην «αγαπημένη» του διοργάνωση:

ΣΕΖΟΝ 2016-2017

Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ: 1 γκολ

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: 1 γκολ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: 1 γκολ

ΣΕΖΟΝ 2017-2018

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: 1 γκολ

Αιγινιακός-ΠΑΟΚ: 1 γκολ

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ: 1 γκολ

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: 1 γκολ

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: 1 γκολ

Διαβάστε ακόμη...