Ο Σεϊρεκίδης μίλησε για όλα!

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κέρδισε με 36-25 τη ΧΑΝΘ στη Μίκρα για την 14η αγωνιστική της Handball Premier.
Πηγή: inpaok.com
Ο Σεϊρεκίδης μίλησε για όλα!

Μετά τη νίκη των «ασπρόμαυρων», ο προπονητής της ομάδας του Δικεφάλου μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, τόσο για τον αγώνα, όσο και για τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ματς κύλησε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Είχαμε πλουραλισμό τόσο στην επίθεση όσο και στην άμαυνα και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε εύκολα στη νίκη».

Για τη συμμετοχή των νεαρών αθλητών:

«Είχαμε την ευκαιρία λόγω της διαφοράς στο σκορ να κάνουμε νωρίς αλλαγές και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους».

Για τη δύσκολη εβδομάδα που τελείωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για μας.

Τόσο ο Αερωπός όσο και τα ματς με Ολυμπιακό και Διομήδη ήταν πολύ απαιτητικά. Στο Ρέντη είχαμε καλά διαστήματα αλλά για να πάρεις τέτοιους αγώνες πρέπει για 60 λεπτά να είσαι καλός.

Πιστεύω ότι στο επόμενο ματς μαζί τους θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Στο Άργος πήραμε μεγάλη νίκη και έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε και φέτος το Κύπελλο. Τώρα στρέφουμε το βλέμμα μας στο ματς με το Δούκα, που είναι από τα πιο σημαντικά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

Για την απόκτηση του Τόμασμπεργκ Πόουλσεν:

«Περιμένουμε μέχρι την Τρίτη τον τερματοφύλακα. Πιστεύω πως παρά το νεαρό της ηλικίας του ότι έρχεται από μια μεγάλη χαντμπολική σχολή και θα μας δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε».

Διαβάστε ακόμη...