«Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο»

Απο metrosport.gr : Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης και σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης των προημιτελικών του Κυπέλλου και έδωσε τις εκτιμήσεις του σχετικά με τις ομάδες που έχουν προβάδισμα πρόκρισης.
Πηγή: metrosport.gr
«Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο: «Είναι μια δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως και οι ίδιοι οι άνθρωποί του θα προτιμούσαν κάποιον άλλον αντίπαλο. Πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και στα δύο παιχνίδια. Δίνω προβάδισμα 60-40 στον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη η απώλεια των Γιαννούλη, Χατζηισαΐα και Ουάρντα για τον Ατρόμητο. Είναι από τους λόγους που δίνω το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ».

Για την μονομαχία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα αμφίρροπο ζευγάρι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Η ΑΕΚ είναι φορμαρισμένη αυτήν την περίοδο. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις, ενώ έχει και το αβαντάζ του νέου προπονητή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά».

Για τα άλλα δύο ζευγάρια: «Θα δώσω προβάδισμα 60-40 στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στη Λάρισα, ενώ για το Πανιώνιος – Λαμία θεωρώ ότι είναι 50-50. Αν η Λαμία πάρει ένα διεκδικήσιμο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, όλα είναι ανοικτά».

Ακούστε όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Διαβάστε ακόμη...