Επέστρεψε στη Χιμνάσια ο Περέιρα (pic)

Από gazzetta.gr: Ο Φακούντο Περέιρα επέστρεψε στην αγαπημένη του Χιμνάσια, με την ομάδα της Λα Πλάτα να ανακοινώνει την συμφωνία απόκτησης του Αργεντινού πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Επέστρεψε στη Χιμνάσια ο Περέιρα (pic)

«Καλωσόρισες Φάκου στους Λύκους. Χαρούμενοι που σε ξαναβλέπουμε», αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Χιμνάσια, με τη φανέλα της οποίας ο Περέιρα αγωνίστηκε από το 2012 έως και το 2014 (66 συμ., 24 γκολ) πριν τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ και τον φέρει στην Ελλάδα.

Ο προηγούμενος σταθμός του Αργεντινού επιθετικού ήταν το Μεξικό και Νεκάξα, όπου δεν είχε πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με την ομάδα της Λα Πλάτα να ανακοινώνει την συμφωνία και την υπογραφή συμβολαίου για τους επόμενους 18 μήνες.

Ο Περέιρα είχε ακόμη δύο προτάσεις, αλλά η επιθυμία του ήταν να επιστρέψει και να ξαναφορέσει τη φανέλα της Χιμνάσια: «Ευτυχώς τα όποια προβλήματα υπήρχαν λύθηκαν γρήγορα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Είναι πολύ σημαντικό ότι γνωρίζω την ομάδα, τους ανθρώπους, όλο το περιβάλλον της Χιμνάσια. Ε,λπίζω να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του συλλόγου, ξέρουμε ποιους έχουμε να ανταγωνιστούμε και τι πρέπει να πετύχουμε», σχολίασε ο Αργεντινός επιθετικός και δήλωσε «πεινασμένος να πετύχω πολλά γκολ».

Διαβάστε ακόμη...