«Καυτές» διαπραγματεύσεις για τον Χατσερίντι

Από metrosport.gr:«Καίγεται» ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει ένα ικανό κεντρικό αμυντικό για να υπάρχει ισορροπία στην άμυνα, όπως δήλωσε ο Λουτσέσκου και οι προσπάθειες των τελευταίων ωρών επικεντρώνονται στις επαφές με τον Γεβγέν Χατσερίντι της Ντιναμό Κιέβου.
Πηγή: metrosport.gr
«Καυτές» διαπραγματεύσεις για τον Χατσερίντι

Οι ελπίδες για τον Μολέδο λιγοστεύουν, όπως έλεγαν χθες οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ωστόσο άφηναν ανοιχτό ένα μικρό παράθυρο, μήπως και διαφοροποιηθούν τα δεδομένα (με το προσύμφωνο που έχει υπογράψει ο παίκτης με την Ιντερνασιονάλ) και καταφέρουν να τον πείσουν να έρθει στην Τούμπα.

Και για τον Χατσερίντι όμως, τον 30χρονο Ουκρανό στόπερ της Ντιναμό Κιέβου, οι διαπραγματεύσεις, όπως αναφέραμε και στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ», μόνο εύκολες δεν είναι. Ο Χατσερίντι έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό έως το καλοκαίρι, αμείβεται με 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ οι Ουκρανοί του έκαναν πρόταση για ανανέωση που αγγίζει τα 1,25 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο «κόλπο», όμως ο Χατσερίντι ζητά 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να έρθει.

Επιπροσθέτως, ακόμη κι αν επιτευχθεί συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Χατσερίντι, πρέπει να συναινέσει και η διοίκηση της Ντιναμό, η οποία θα ζητήσει ένα σεβαστό ποσό για την αποδέσμευσή του. Χθες αργά το βράδυ (την ώρα που συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις), οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έλεγαν πως η περίπτωση Χατσερίντι είναι πολύ δύσκολη, όμως όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και εάν δεν βρεθεί λύση, τότε ο ΠΑΟΚ θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις αμυντικών που έχουν προταθεί και αξιολογούνται.

Διαβάστε ακόμη...