Δυνατά του Χατσερίδη, ανοικτό του Μολέντο

Από paok24: Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Δυνατά του Χατσερίδη, ανοικτό του Μολέντο

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και στον ΠΑΟΚ είναι φανερό ότι τις τελευταίες ημέρες έχει μπει πολύ ψηλά ο πήχης όσον αφορά την απόκτηση στόπερ.

Αφού έγινε η προσπάθεια για τον Μολέντο (σε θέμα που δεν έχει κλείσει) ο ΠΑΟΚ ανοίγει το ίδιο δυνατά και επίμονα και το παράθυρο για την απόκτηση του Χατσερίδη!

Για τον ομογενή παίκτη της Ντιναμό Κιέβου γίνονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αφού το συμβόλαιό του στην Ουκρανία τελειώνει το καλοκαίρι και μάλλον δεν θα συνεχίσει, έχει όμως και μία τιμωρία που εκκρεμεί μέχρι τον Φεβρουάριο.  Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι ο Χατσερίδης αποτελεί διακαή πόθο και του ίδιο του Ιβάν Σαββίδη, από την άλλη όμως τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι μεγάλα. Και το συμβόλαιο του παίκτη (απαιτεί πάνω από ένα εκατομμύριο) αλλά και οι απαιτήσεις της ομάδας του, που δεν τον παραχωρεί… τζάμπα.

Για τον Μολέντο ισχύουν τα εξής: Ο παίκτης επιμένει να παίξει στη Βραζιλία, έστω και αν χρειαστεί να φύγει το καλοκαίρι.  Σε αυτή την περίπτωση όμως απόλυτα ζημιωμένος βγαίνει ο Παναθηναϊκός που τον πιέζει να πάρει μεταγραφή τώρα, εκεί βέβαια που θα αποκομίσει και η ομάδα μεγάλο όφελος. Γι’ αυτό το θέμα παραμένει ανοικτό…

Διαβάστε ακόμη...