Αναπολούν τον Ρέι στη Γοδόι Κρουζ!

Από paok24.com: Το 2017 φεύγει με μία... γλυκόπικρη γεύση για τους οπαδούς της Γοδόι Κρουζ, καθώς κατά τη διάρκειά του είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάνει μέχρι τους "8" του Κόπα Λιμπερταδόρες για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά να μην κερδίζει εισιτήριο για κάποια διοργάνωση εκτός Αργεντινής για το 2018.
Πηγή: paok24.com
Αναπολούν τον Ρέι στη Γοδόι Κρουζ!

Έτσι, με δεδομένη την τεράστια προσφορά του Ροντρίγκο Ρέι στην επιτυχημένη παρουσία της Γοδόι στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η ιστοσελίδα "losandes.com.ar" θυμήθηκε τον Αργεντινό τερματοφύλακα, αναφέροντας σε άρθρο της για την κατάσταση στον σύλλογο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος:

"Ροντρίγκο Ρέι. Το νούμερο 1 που ήρθε σιωπηλά και έγινε ήρωας. Ήταν με διαφορά από τον δεύτερο ο καλύτερος παίκτης της Γοδόι, από τα μέσα του 2016 μέχρι το ξεκίνημα του 2017. Με εκπληκτικές αποκρούσεις (η σημαντικότερη αυτή στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κόντρα στη Λιμπερτάδ που έδωσε στη Γοδόι την πρόκριση στους "8" του Κόπα Λιμπερταδόρες), ήταν τεράστια φιγούρα στη Γοδόι Κρουζ στο πρωτάθλημα που πήρε τελικά η Μπόκα Τζούνιορς.

Τελικά, παρά το ότι συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, τον Ιούλιο πήρε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που παίζει στην ελληνική Super League".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...