Έρχεται εβδομάδα «φωτιά»

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του στη Θεσσαλονίκη με την ψυχολογία ιδιαίτερα ανεβασμένη μετά τη νίκη επί του Κοροίβου στην Αμαλιάδα με σκορ 87-91.
Πηγή: inpaok.com
Έρχεται εβδομάδα «φωτιά»

Ο Δικέφαλος με τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα ανεβαίνει ψυχολογικά και βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Μπορεί η νίκη στην Αμαλιάδα να ήταν... ψυχοβγαλτική, ωστόσο δίνει πολύ μεγάλη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εβδομάδα που ξεκινάει, περιλαμβάνει δύο πολύ κρίσιμες αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά για την πορεία των «ασπρόμαυρων» και στις δύο διοργανώσεις.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη (13/12) κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκο στο PAOK Sports Arena, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να «καίγεται» για τη νίκη, προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 16 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο Παλατάκι, στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και με νίκη θα πάρει βαθμολογική απόσταση από τους «κιτρινόμαυρους».

Δύο πολύ σημαντικά, λοιπόν, εντός έδρας ματς, πολύ κοντά χρονικά το ένα με το άλλο, που φαίνεται πως έρχονται σε πολύ καλό μομέντουμ...

Διαβάστε ακόμη...