«Οχι άλλες δικαιολογίες, μόνο νίκες»

Από metrosport.gr: Το μήνυμα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές και για το σημερινό ματς στην Ξάνθη
Πηγή: metrosport.gr
«Οχι άλλες δικαιολογίες, μόνο νίκες»

Ξεκάθαρο μήνυμα σε όλη την ομάδα έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης με αφορμή την προσπάθεια η οποία πρέπει να γίνει σήμερα το απόγευμα στην Ξάνθη, για να πάρει ο ΠΑΟΚ (επιτέλους) το πρώτο του διπλό στο Πρωτάθλημα.

Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη η οποία έγινε την περασμένη Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εκτός από το ενωτικό κλίμα το οποίο πέρασε σε όλους για να ξεπεραστεί η κρίση, ζήτησε εδώ και τώρα αποτελέσματα και όχι άλλες δικαιολογίες. Το ίδιο μήνυμα, το οποίο θα διαβάσετε στη συνέχεια του σημερινού ρεπορτάζ, έστειλε και τις προηγούμενες ημέρες, ενόψει του αποψινού αγώνα στα «Πηγάδια».

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, είπε με ξεκάθαρο τρόπο στον Λουτσέσκου και τους αρχηγούς του Δικεφάλου που ήταν παρόντες στην σύσκεψη: «Δεν θέλω άλλες δικαιολογίες για τα αποτελέσματα, θέλω μόνο νίκες. Τίποτα άλλο». Ο Σαββίδης επανέλαβε τη φράση: «Καμία δικαιολογία δεν θα γίνει δεκτή από εδώ και πέρα, μόνο οι νίκες μας ενδιαφέρουν». Και αυτό το μήνυμα προφανώς το αντιλήφθηκαν ο Λουτσέσκου και οι παίκτες καθώς το αποψινό ματς (έναρξη στις 17:15) είναι οριακό.

Ο ΠΑΟΚ με νίκη επί της Ξάνθης (η τελευταία για τον θεσμό του Πρωταθλήματος επιτεύχθηκε το 2014) θα διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει πιθανό στραβοπάτημα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα (ισοπαλία ή ήττα) το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα βαρύ και κανείς μέσα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν θέλει να... φανταστεί, τι μπορεί να συμβεί. Ξεκάθαρα σήμερα, οι παίκτες που θα αγωνιστούν και ο Λουτσέσκου πρέπει να καταθέσουν την ψυχή τους για να κερδίσουν την Ξάνθη και να περάσουν το μήνυμα πως από τα «Πηγάδια» θα αρχίσει η ουσιαστική ανάκαμψη της ομάδας για την διεκδίκηση του τίτλου με ένα εμφατικό διπλό.

Διαβάστε ακόμη...