«Τελικός το κάθε παιχνίδι»

Από paok24.com: Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει στο τέλος της σεζόν να πετύχει τους στόχους του εμφανίστηκε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.
Πηγή: paok24.com
«Τελικός το κάθε παιχνίδι»


O Χόσε Κρέσπο μίλησε στην κάμερα του Novasports για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη και όχι μόνο. Αρχικά τόνισε τα εξής:

"Το κλίμα είναι καλό. Η ομάδα παίζει καλά και στόχος μας είναι να συνεχιστεί αυτό. Μπορεί να μην πήραμε τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι, όμως είχαμε πολλές ευκαιρίες και ήταν από τα παιχνίδια που λες ότι δεν χάνονται"

Για τα μη θετικά αποτελέσματα στα εκτός έδρας παιχνίδια:

"Ουσιαστικά συγκεντρωνόμαστε στο ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και παίζουμε καλά. Παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όπως η τύχη. Από τη στιγμή που παίζουμε καλά και κάνουμε ευκαιρίες, ελπίζουμε να αλλάξει η τύχη μας και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Ελπίζουμε να γίνει αυτό από το επόμενο παιχνίδι".

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος έως τώρα:

"Προσωπικά νιώθω καλά. Είναι καλή σεζόν, αλλά στιγματίστηκε από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Έως τώρα όμως η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εγώ μπορώ να βοηθήσω σε όποιον τομέα μπορώ και όταν αγωνίζομαι και όταν δεν αγωνίζομαι. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι κανένας στόχος δεν κερδήθηκε ή χάθηκε το Δεκέμβριο. Έχει ακόμη πολύ δρόμο η σεζόν και προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι, να κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής και όταν φτάσουμε στο τέλος της σεζόν να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι πετυχαίνοντας τους στόχους μας".

Για το αν είναι τελικός το ματς με την Ξάνθη:

"Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Προφανώς δεν είναι τελικός κυπέλλου, αλλά είναι ένα παιχνίδι που θα μας δώσει 3 σημαντικούς βαθμούς για την προσπάθεια που κάνουμε ώστε να είμαστε πρωταθλητές".

Η άποψη του για την Ξάνθη:

"Είναι μία συμπαγής ομάδα, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ομάδες που επιτίθενται, αλλά δεν έχουν το μυαλό τους στην άμυνα. Έχει πολύ ποιότητα στους μεσοεπιθετικούς παίκτες τις γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Εάν εμείς αγωνιστούμε στο 100%, εμφανίσουμε το πρόσωπο που δείξαμε στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια και έχουμε επιτέλους την τύχη οι ευκαιρίες μας να γίνουν γκολ δεν θα χάσουμε τους τρεις βαθμούς".

Διαβάστε ακόμη...