«Μαγνήτης» ο Γκος κόντρα στον Κολοσσό

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο(2/12, 18:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης θα είναι ο Φιλ Γκος.
Πηγή: sdna.gr
«Μαγνήτης» ο Γκος κόντρα στον Κολοσσό

O Αμερικανός μπασκετμπολίστας είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου. Όλες αυτές τις μέρες δούλεψε σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο ίδιος, φαίνεται διψασμένος προκειμένου να δικαιώσει τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» που τον επέλεξαν.

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό κόντρα στα Τρίκαλα, ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, πετυχαίνοντας μάλιστα και 15 πόντους, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μετά το συγκεκριμένο ματς ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Μέξας, με δηλώσεις του στο SDNA σημείωσε ότι «Ο Γκος είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Παίζει χρόνια στην Ιταλία, σε καλές ομάδες και είδαμε σήμερα πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση», ενώ συνέχισε «Το δυνατό του σημείο είναι το σουτ. Το έδειξε και σήμερα αυτό. Ειδικά μετά από ντρίμπλα εκτελεί πολύ καλά και αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Ο Φιλ Γκος, ο οποίος αναμένεται να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής, θα πρέπει να καλύψει και το κενό του Αντώνη Κόνιαρη που θα χάσει εκτός απροόπτου τα επόμενα τρία ματς του Δικεφάλου, καθώς έχει υποστεί κάκωση στον ώμο.

Συνεπώς, στις τάξεις της ομάδας μετράνε αντίστροφα προκειμένου να δουν στο παρκέ το νέο τους απόκτημα, το οποίο αν μη τι άλλο αποτελεί... «μαγνήτης» για την αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...