Το δίλημμα του Λουτσέσκου: Κάνιας ή Μαουρίσιο

Από sdna.gr: Ο Μαουρίσιο προπονείται κανονικά όλες αυτές τις ημέρες, αφού επέστρεψε νωρίτερα από τον τραυματισμό του και "βάζει δύσκολα" στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Το δίλημμα του Λουτσέσκου: Κάνιας ή Μαουρίσιο

"Ευχάριστος πονοκέφαλος" ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο, είναι για τον Ρουμάνο προπονητή, το γεγονός ότι ο Χοσέ Κάνιας ήταν θετικός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πως ο Μαουρίσιο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Ο Λουτσέσκου καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Ισπανό δίπλα στο Τσίμιροτ ή αν θα επαναφέρει τον Βραζιλιάνο στην ενδεκάδα, μιας και μέχρι πριν χτυπήσει ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το να αγωνιστεί δίδυμο ο Κάνιας με τον Μαουρίσιο, δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Απο εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από την προσέγγιση που θα κάνει στο ματς ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" και ποια στοιχεία θέλει να έχει στη μεσαία του γραμμή ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Ισπανός είναι πιο δυνατός αμυντικά από τον Βραζιλιάνο, που όμως έχει πολλά πλεονεκτήματα στην επίθεση και στο κράτημα της μπάλας.

Διαβάστε ακόμη...