Oι πτέρυγες-φωτιά του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ένα από τα καλύτερα τους ματς μέσα στη σεζόν έκαναν οι τέσσερις ακραίοι του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, έχοντας ως... μπροστάρη τον Βιεϊρίνια και με του Μακ, Τζάλμα και Μάτος να ακολουθούν.
Πηγή: inpaok.com
Oι πτέρυγες-φωτιά του ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος άσος στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός αριστερός μπακ, πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε ουκ ολίγα ρήγματα στην άμυνα του Ατρόμητου, βγάζοντας εξαιρετικές συνεργασίες με τον Ρόμπερτ Μακ από την αριστερή πλευρά.

Το τέλος του ματς βρήκε τον Βιεϊρίνια να έχει καταγράψει εκτός από το γκολ του, 3 εύστοχα γεμίσματα, έξι μεταβιβάσεις και μόλις τρία λάθη, με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να έχει σημαντική συμβολή και στον αμυντικό τομέα, μετρώντας τέσσερα κλεψίματα.

Γκολ σημείωσε και ο Τζάλμα Κάμπος, που με την σειρά του από την δεξιά πλευρά, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα των Περιστεριωτών, μετρώντας επίσης τρία εύστοχα γεμίσματα, δέκα μεταβιβάσεις και τέσσερα κλεψίματα.

Σημαντική και η συνεισφορά των Μακ-Μάτος, με τον Σλοβάκο να έχει εφτά μεταβιβάσεις, ένα κλέψιμο και τρία κερδισμένα φάουλ, ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ είχε εφτά σωστές πάσες, πέντε κλεψίματα και τρία κερδισμένα φάουλ, βγάζοντας εξαιρετικές συνεργασίες με τον Τζάλμα Κάμπος.

Διαβάστε ακόμη...