Ικανός για το... θαύμα ο Μαουρίσιο!

Από paok24.com: O Ζοσέ Μαουρίσιο στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο έκανε... όργια, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ το τρίποντο απέναντι στους Αρκάδες.
Πηγή: paok24.com
Ικανός για το... θαύμα ο Μαουρίσιο!

Ο Βραζιλιάνος από την υπερέκταση του ποδιού του σε μία διεκδίκηση της μπάλας στη διάρκεια του αγώνα υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο χιαστό.

Η αρχική εκτίμηση για το διάστημα της αποθεραπείας του έκανε λόγο για 4-6 εβδομάδες, με τον παίκτη να έχει τραυματιστεί στις 30 Οκτωβρίου.

15 ημέρες αργότερα φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος του ΠΑΟΚ κυνηγά να πετύχει ένα θαύμα και να κρατήσει τον λόγο που έδωσε, ότι θα γυρίσει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση.

Η πορεία της αποθεραπείας του μέσου του «Δικεφάλου» πηγαίνει εξαιρετικά και ο παίκτης θα δοκιμάσει στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων» να συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η σημερινή, αλλά και οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν κατά πόσο ο Μαουρίσιο μπορεί να πετύχει στην πράξη την επιστροφή του σε χρόνο ρεκόρ, με το ενδεχόμενο να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο την Δευτέρα να είναι ανοιχτό!

Αν μη τι άλλο η θέληση του Βραζιλιάνου να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει νωρίτερα δείχνει πολλά για τη νοοτροπία του.

Διαβάστε ακόμη...