«Μονόδρομος η νίκη…»

Από paok24.com: Για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Πανιώνιο, μίλησε στην FORZA ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟΚ Νίκος Προσινικλής.
Πηγή: paok24.com
«Μονόδρομος η νίκη…»

 Άτυχος στάθηκε ο ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά όπου έχασε με 7-6, αν και θα μπορούσε να πάρει το κάτι παραπάνω, αν μετρούσε το γκολ του Σαρησάββα στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το ρόστερ για να αντιδράσει και να επιστρέψει στις νίκες αρχής γενομένης με το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Πανιώνιο (10/11), κάτι που τόνισε στην FORZA και ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Προσινικλής.

Αρχικά ο έμπειρος αθλητής του ΠΑΟΚ έδωσε την δική του εξήγηση για την ήττα από τον Εθνικό Πειραιά, όπου ανέφερε: «Δυστυχώς χάσαμε σε ακόμα ένα παιχνίδι την συγκέντρωση μας σε κρίσιμα σημεία. Είχαμε έντεκα προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω και είχαμε μόνο ένα γκολ από εκεί. Πρέπει να βελτιωθούμε γιατί εκεί φαίνεται πως χάνουμε φέτος τα ματς. Πρέπει να βρούμε λύσεις όταν παίζουμε με παίκτη παραπάνω και να μην χάνουμε την συγκέντρωση μας σε αυτά τα σημεία, γιατί ενώ αποδίδουμε καλά, στο τέλος κάνουμε μια… κοιλιά και εκεί κρίνονται όλα».

Ερωτηθείς για το αν το γκολ του Σαρησάββα στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ στον αγώνα ήταν εκτός χρόνου, ο έμπειρος αθλητής τόνισε από την πλευρά του: «Δύσκολη φάση, ήταν πολύ οριακή και για να βγει άκρη θα πρέπει να το δούμε ξανά στο βίντεο. Και αυτό διότι από το σημείο που ήμουν εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω με σιγουριά, αλλά από εκεί που το είδα εγώ νομίζω πως έπρεπε να μετρήσει κανονικά».

Πλέον ακολουθεί το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο όπου ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα, με τον αθλητή της ομάδας να αναφέρει για τον αγώνα πως: «Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι μονόδρομος πλέον για εμάς η νίκη. Δεν έχουμε άλλο τα περιθώρια για νέο στραβοπάτημα, πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να… μαζέψουμε το μυαλό μας το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να το πάρουμε το παιχνίδι, πρέπει να ανακάμψουμε άμεσα».

Για τον πιστεύει πως οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να βγουν από αυτή την δύσκολη θέση, ανέφερε: «Ναι, στον ΠΑΟΚ έχουμε δυνατή ομάδα και είναι καθαρά στο δικό μας χέρι να το δείξουμε. Ήρθαν νέοι παίκτες, κάποιοι άλλοι αποχώρησαν, ίσως να ψάχνουμε ακόμα να βρούμε λίγο τα πατήματα μας σαν ομάδα. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχει δυνατή ομάδα, χάσαμε κάποια ματς από συγκέντρωση τα οποία έπρεπε να κερδίσουμε. Μας έλειψε η συγκέντρωση αλλά και η ομοιογένεια που δεν είχαμε, η οποία πρέπει να… έρθει επειγόντως».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ όπου σημείωσε: «Περιμένουμε τον κόσμο μας σε κάθε παιχνίδι. Το Ποσειδώνιο είναι η φυσική μας έδρας, τους περιμένουμε γιατί στο κλειστό είναι διαφορετικά. Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας, ώστε να μας στηρίξουν στην φετινή μας προσπάθεια. Τους έχουμε ανάγκη, γιατί μπορούν να μας δώσουν μια έξτρα ώθηση σαν να είναι ο 8ος παίκτης μας».

Διαβάστε ακόμη...