Οι εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του Λουτσέσκου για αντί – Μαουρίσιο

Από sdna.gr:Ο Ζοσέ Μαουρίσιο θα παραμείνει εκτός δράσης για 4 – 6 εβδομάδες, με τον ΠΑΟΚ να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα χωρίς τον Βραζιλιάνο στη σύνθεσή του, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: sdna.gr
Οι εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του Λουτσέσκου για αντί – Μαουρίσιο

Ο τραυματισμός του Μαουρίσιο «σόκαρε» τους επιτελείς του Δικεφάλου δεδομένου πως συνέβη σε κακό... timing για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε πιάσει το επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικά, κάτι που πιστοποίησε και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με τα δυο γκολ που πέτυχε και επειδή ο ΠΑΟΚ θα τον στερηθεί και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε μια έδρα που παραδοσιακά βάζει δύσκολα στους «ασπρόμαυρους».

Μέχρι την Κυριακή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να δουλέψει πάνω στις εναλλακτικές λύσεις που έχει στα χέρια του και στους ποδοσφαιριστές που φιγουράρουν ως... αντί – Μαουρίσιο.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και το όνομα του Εβγέν Σάκχοφ, ο οποίος «φτιάχνεται» από τα ντέρμπι, αν και φέτος δεν έχει βρει τον επιθυμητό χώρο και χρόνο συμμετοχής λόγω της σταθεράς που υπάρχει στα χαφ με το δίδυμο Τσίμιροτ – Μαουρίσιο.

Στα υπόψιν πάντα είναι και ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στην αρχή της σεζόν, επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πόντου, αν και έδειξε επηρεασμένος από την αγωνιστική του απραξία.

Ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι και ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος στην παρούσα φάση δεν βρίσκεται στο πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού, χαρακτηριστικό είναι πως η τελευταία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου όπου ξεκίνησε βασικός απέναντι στον Παναιτωλικό (1-0) στην Τούμπα και αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό.

Σε ένα πιο ακραίο σενάριο αλλά πιο επιθετικό, μπορεί να τοποθετηθεί ο Πέλκας στη μεσαία γραμμή, κάτι που επιχειρήθηκε στη Ριζούπολη, με παρτενέρ όμως τότε τον Κάνιας και σε ρόλο επιτελικού τον Ελ Καντουρί.

Όπως και να΄χει, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις προπονήσεις και τις δοκιμές των παικτών, το πλάνο του Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί με επιτυχία την... απώλεια του Μαουρίσιο.

Διαβάστε ακόμη...