Ακόμη το γκάζι δεν έχει πατηθεί

Από metrosport.gr: Ο Μαουρίσιο φρόντισε να περάσει ένα εύκολο βράδυ χθες ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Ακόμη το γκάζι δεν έχει πατηθεί

Με τα δύο σουτ στην κίνηση που εξαπέλυσε μέσα σε τέσσερα λεπτά λειτούργησε ως το καλύτερο αγχολυτικό και έδωσε το δικαίωμα στους οπαδούς του Δικεφάλου να ζήσουν μία ήρεμη βραδιά.

Ακόμη και έτσι, βέβαια, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά, αν ο Αστέρας έβαζε ένα γκολ στις ευκαιρίες που έκανε στο δεύτερο μέρος. Ακόμη και στη αστοχία του «φώναξε» ότι η απόδοση του ΠΑΟΚ, παρά το «5 στα 5» στην Τούμπα ή το «8 στα 8» εντός έδρας δεν ήταν καλή.

Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τη Λαμία και αναλύσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος στηρίζεται στην ατομική ποιότητα συγκεκριμένων παικτών του (σε προηγούμενα ματς του Πρίγιοβιτς και του Μάτος, στο χθεσινό του Μαουρίσιο), στις δικές τους ξεχωριστές στιγμές που μπορεί να αλλάζουν τον ρου ενός παιχνιδιού και όχι στην συνολική παρουσία του.

Με απλά λόγια, ο κόσμος του ΠΑΟΚ αδημονεί ακόμη για τις αποδείξεις ανωτερότητας της ομάδας του, περιμένει πιο πειστικούς λόγους για να υποστηρίξει την ταμπέλα του φαβορί που οι άνθρωποι της ομάδας και ο Τύπος έχει «κολλήσει» στον φετινό ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ένα μεγάλο παιχνίδι και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δίνει την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να το βάλουν ως πειστήριο για την δυναμική της φετινής ομάδας.

Μπορεί ορισμένοι να λένε από χθες το βράδυ «έλα μωρέ τι ασχολείσαι με τον Αστέρα, με σβηστές μηχανές τους πήραμε», θα μου επιτρέψουν, όμως, να πω ότι μάλλον μιλάμε για μία χαμένη ευκαιρία να προσφέρει ο ΠΑΟΚ σκορ και θέαμα και βγάλει από πάνω του την εικόνα της πολύ «σφιχτής», παραγωγικά, ομάδας που δείχνει σε κάθε παιχνίδι.

Κλείνοντας, ας εστιάσουμε και πάλι στο πιο θετικό στοιχείο από το ματς, τα γκολ ενός μέσου, του Μαουρίσιο που για όσους δεν το είχαν διαβάσει, αξίζει να θυμίσουμε ότι είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Τέρεκ Γκρόζνι τη σεζόν 2011-2012.

Διαβάστε ακόμη...