"Παιχνίδι που χωρά κριτική για εμάς"

Από paok24.com: Η συνέντευξη τύπου του Σάββα Παντελίδη.
Πηγή: paok24.com
"Παιχνίδι που χωρά κριτική για εμάς"

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που παρατήρησε και ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Τούμπα και στις νίκες για το πρωτάθλημα της Superleague Σουρωτή, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Ο Σάββας Παντελίδης από την μεριά βλέποντας την ομάδα του στη τελευταία θέση, τόνισε ότι δεν χωρά και μεγάλη κριτική στην εμφάνιση της ομάδας του, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις του Σάββα Παντελίδη:

"Νομίζω είναι εύκολος κάποιος να αναλύσει το σημερινό παιχνίδι. Δεν κρατούσαμε την μπάλα και δεν αμυνόμασταν σωστά. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ και αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από την στιγμή που δεν μειώσαμε στο δοκάρι χάθηκε το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κρατήσω την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που θέλω να κρατήσω είναι την αντίδραση μας μέσα στο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο."

Για το σχόλιο του, για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του:

"Έχουμε πολύ κακές αντιδράσεις στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολύ κακές αποκρούσεις και έτσι ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να βρει πολύ εύκολα δεύτερες επιθέσεις πολύ γρήγορα. Αυτό του έδωσε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα."

Ποια είναι καλύτερη ομάδα μεταξύ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και ΑΕΚ:

"Είναι διαφορετικό σημείο που αντιμετωπίσαμε τις τρεις ομάδες. Τον Ολυμπιακό σε κακή περίοδο, την ΑΕΚ μετά από ευρωπαϊκό παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ ξεκούραστο. Δεν μπορώ να βγάλω έτσι συμπεράσματα."

Εάν τον φοβίζει η βαθμολογική θέση του Αστέρα:

"Δεν φοβάμαι τίποτα και φυσικά δεν φοβάμαι και την βαθμολογία. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας."

Διαβάστε ακόμη...