«Ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ο Ρίτσι»

Από inpaok.com:Ο βετεράνος βολεϊμπολίστας και δυο φορές πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Libero 107,4 «Φουλ επίθεση» και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Δικέφαλο, αλλά και για τον Ντανιέλε Ρίτσι που αναμένεται να είναι ο επόμενος τεχνικός των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: inpaok.com
«Ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ο Ρίτσι»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θα δούμε τι διαφορετικό θα φέρει ο Ντανιέλε Ρίτσι που έχει πολύ μεγάλη πείρα. Αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Μιλάμε για ένα τεράστιο όνομα στον ευρωπαϊκό χώρο, όχι μόνο στον ιταλικό. Είναι ένας προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τη χρυσή εποχή της Μεσατζέρο Ραβένα, που την παρακολουθούσαμε όλοι. Βλέπαμε τις μεγάλες μονομαχίες και τα μεγάλα αστέρια που είχε στην ομάδα του. Άφησε το στίγμα του στο ευρωπαϊκό βόλεϊ. Έπειτα, εγώ τον είχα και στον Ολυμπιακό σε μια πολύ καλή συνεργασία.

Είναι ένας άνθρωπος που παρά το μεγάλο του όνομα, είναι αρκετά ήρεμος και συζητήσιμος με τους αθλητές. Και το λέω αυτό, γιατί οι Ιταλοί προπονητές έχουν μια αλαζονεία, επειδή προέρχονται από μια μεγάλη σχολή. Είναι αρκετά σκληροί ως προπονητές, ιδιαίτερα απαιτητικοί. Είχα αρκετούς Ιταλούς, λίγοι διαφέρανε από αυτό το μοντέλο. Ο Ντανιέλε Ρίτσι είναι μέσα σε αυτούς και αυτό το στυλ, ίσως να ταιριάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα του ΠΑΟΚ, που έχει αρκετά έμπειρους αθλητές».

Διαβάστε ακόμη...