Η πρόταση 1,8 εκ. ευρώ που οδήγησε στην ανανέωση με Μάτος

Από metrosport.gr:Το παρασκήνιο της συμφωνίας για την ανανέωση με τον Βραζιλιάνο μπακ. Πότε έκλεισε η συμφωνία και γιατί ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση.
Πηγή: metrosport.gr
Η πρόταση 1,8 εκ. ευρώ που οδήγησε στην ανανέωση με Μάτος

Ο Λέο Μάτος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ χθες. Ο λόγος; Φυσικά, τα νέα για το νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ με διάρκεια ως το 2021.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μπακ δεχόταν τα συγχαρητήρια όλων μέσα στην ομάδα και απαντούσε «θα το γιορτάσω με τη νίκη μας στο ντέρμπι». Τα νέα έγιναν γνωστά από τον Γιώργο Σαββίδη μέσω instagram, όμως, η συμφωνία υπήρχε εδώ και δύο μήνες. Και απλά δεν έχει ανακοινωθεί γιατί, ούτως ή άλλως, είχε αποφασιστεί να κατατεθεί τον Ιανουάριο. Με βάση το ρεπορτάζ δεν προκύπτουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά δεδομένα. Κάποιες μικρές. Ωστόσο, είχε διαπιστωθεί η ανάγκη να «δέσει» ο ΠΑΟΚ τον Βραζιλιάνο. Καθώς οι «σειρήνες» γύρω του γινόταν ολοένα και περισσότερες και ακούγονταν και πιο έντονα.

Αρκεί να φέρουμε ένα και μόνο παράδειγμα, το οποίο αποκαλύπτει σήμερα η στήλη. Για τον Λέο Μάτος έφτασε το καλοκαίρι πρόταση ύψους 1,8 εκατ. ευρώ από ομάδα του Μεξικού. Το όνομα του συλλόγου που ήθελε τον Μάτος δεν έγινε γνωστό, όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ένας από τους καλύτερους της χώρας.

Πλέον, όμως, Μάτος και ΠΑΟΚ επέλεξαν να συνεχίσουν μαζί με νέο συμβόλαιο ως το 2021 και αυτό είναι που μετράει.

Διαβάστε ακόμη...