Για να… σηκώσει κεφάλι

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στους ομίλους του BCL με μια πολύ δύσκολη αποστολή στην Γερμανία.
Πηγή: paok24.com
Για να… σηκώσει κεφάλι

Με τα αγωνιστικά του προβλήματα να παραμένουν, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Basketball Champions League, στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ, σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, με τις δύο ήττες από Άρη και Προμηθέα Πάτρας και απόψε, η αποστολή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Oι Γερμανοί ξεκίνησαν από τα προκριματικά του Champions League, απέκλεισαν κατά σειρά Μπόσνα, Κλουζ-Ναπόκα και Μπράσελς, κερδίζοντας μέσα-έξω, ενώ έχουν κάνει το 2/2 και στο γερμανικό πρωτάθλημα ως τώρα. Το παιχνίδι τους στηρίζεται κυρίως στην ημέρα των Αμερικανών τους, ενώ στην έδρα τους, προσπαθούν να ανοίξουν και το ρυθμό, κάτι για το οποίο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει.

Ο Κόνιαρης θα μείνει και σήμερα εκτός λόγω αυτού του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο 10ήμερο, ο Ντίλαρντ θα δοκιμάσει πάλι να αγωνιστεί με τα ειδικά του γυαλιά, ο Ζάρας δεν έκανε προπόνηση δύο μέρες λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς αλλά αναμένεται να σφίξει και πάλι τα δόντια, ενώ και ο Τρις είχε ένα σκίσιμο στο φρύδι στη χθεσινή προπόνηση...

Τα προβλήματα υπάρχουν και πάλι, στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθουν να ζουν με αυτά, όπως επίσης και με την επιπλέον πίεση που έχει φέρει το κακό ξεκίνημα. Στο σημερινό παιχνίδι, καλείται να δείξει σε πρώτη φάση, ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξε με Προμηθέα και Άρη και αν το καταφέρει αυτό, να διεκδικήσει και μα νίκη που θα του επιτρέψει να σηκώσει κεφάλι.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ντοζάι από την Κροατία, ο Τσεμπίσεφ από την Ουκρανία και ο Λίζκα από την Πολωνία.

To παιχνίδι ξεκινάει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 και όπως πάντα, διαδικτυακά, μέσα από το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...