15ος ο ΠΑΟΚ στη λίστα των ομάδων με τους περισσότερους ξένους!

Από metrosport.gr : Προκαλεί προβληματισμό για την 15η θέση στην Ευρώπη με τους περισσότερους ξένους παίκτες στο ρόστερ, ενώ έχει επενδύσει τόσα λεφτά για τις ακαδημίες.
Πηγή: metrosport.gr
15ος ο ΠΑΟΚ στη λίστα των ομάδων με τους περισσότερους ξένους!

Έντονο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι 15ος στην Ευρώπη με τους περισσότερους ξένους παίκτες στο ρόστερ, ενώ έχει επενδύσει τόσα χρήματα για τις ακαδημίες του.

Τα τελευταία χρόνια ο Δικέφαλος βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να φέρει παίκτες από το εξωτερικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα φέτος, που βλέπεις σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ 1-2 Έλληνες το πολύ να αγωνίζονται. Αυτοί είναι ο Δημήτρης Πέλκας και ο Στέλιος Μαλεζάς. Εξάλλου, οι «ασπρόμαυροι» τα περισσότερα ελληνόπουλα τα έχουν παραχωρήσει σε άλλες ομάδες της χώρας, ή του εξωτερικού και έχει κριθεί γι΄ αυτή τη στάση.

Ο ΠΑΟΚ καταλαμβάνει την 15η θέση στην Ευρώπη, καθώς βασίζεται σε ποσοστό 84.4 στους ξένους παίκτες που έχουν αποκτηθεί. Τα πρωτεία βέβαια και την πρώτη τριάδα αποτελούν τρεις κυπριακές ομάδες.

Ο λόγος για τις Απόλλων Λεμεσού, Ανόρθωση και ΑΕΚ Λάρνακας, με τέταρτη να βρίσκεται η ομάδα του πρώην τεχνικού των Θεσσαλονικιών και νυν της Γαλατάσαραϊ, Ιγκόρ Τούντορ και ακολουθούν οι Τσέλσι, ΑΠΟΕΛ, Καραμπούκσπορ, Πάφος, Μπεσίκτας, Λουντογκόρετς, ΑΕ Λεμεσού, Μάδεργουελ, Ερμής Αραδίππου, Γάνδη, Άρσεναλ, Πόρτο, Νάπολι, Δόξα Κατωκοπιάς και Φρανκφούρτη.

Διαβάστε ακόμη...