«Ο Στανόγιεβιτς φαβορί για την Παρτιζάν»

Από paok24.com: Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες και πάλι σε αναζήτηση ομάδας, καθώς το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ υπήρξε ιδιαίτερα σύντομο.
Πηγή: paok24.com
«Ο Στανόγιεβιτς φαβορί για την Παρτιζάν»

Το όνομα του Σέρβου τεχνικού που δεν μακροημέρευσε στον «Δικέφαλο» φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο για την Παρτιζάν, την ομάδα με την οποία πήρε τίτλους και έφτιαξε το όνομα του στους πάγκους.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει μερίδα του σερβικού Τύπου η δυσαρέσκεια που υπάρχει στη διοίκηση της Παρτιζάν για τον Τζούκιτς και το γεγονός ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δύσκολα μπορεί να αντιστρέψει την προβληματική κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» έχει ανοίξει για τα καλά θέμα προπονητή.

Κόντρα στην αίσθηση που υπήρχε ότι ο Τζούκιτς θα βρίσκεται στον πάγκο της Παρτιζάν με τη Σκερτεμπέου, αυτό μπορεί να μη συμβεί, με τη διοίκηση της ομάδας να ψάχνει ένα σοκ και να εξετάζει το ενδεχόμενο να εμπιστευτεί ξανά τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, για τον οποίο υπάρχει πολύ καλή άποψη και από τους οπαδούς του συλλόγου.

Για την ώρα το παραπάνω σενάριο δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη και μένει να φανεί αν ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη δράση και στην αγαπημένη του Παρτιζάν.

Διαβάστε ακόμη...