Οι ειδήσεις από τον Λουτσέσκου

Από paokrevolution.net: Σημαντικά πράγματα είπε στη συνέντευξη Τύπου σήμερα ο Λουτσέσκου μετά το νικηφόρο ματς με τον Λεβαδειακό.
Πηγή: paokrevolution.net
Οι ειδήσεις από τον Λουτσέσκου

"Είχα κουβέντα με τον Τσίμιροτ πριν από δυο εβδομάδες" σημείωσε. Θυμίζουμε ότι είχε μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τον Απόλλωνα θέλοντας να τον ταρακουνήσει. Επέστρεψε με δυο συνεχόμενες εμφανίσεις. Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοση του αλλά πήρε το μήνυμα ότι δεν έχει φανέλα βασικού στο σπίτι του.

Μίλησε και για τον Σάκχοφ. Και αυτός έκανε την εμφάνιση του ως αλλαγή. Τον άφησε εκτός δυο εβδομάδες, δούλεψε στις προπονήσεις και τον αποκάλεσε "αγρίμι" μετά το τέλος του ματς. "Πρέπει να πάρουν και άλλα παιχνίδια οι Λημνιός, Δεληγιαννίδης". Δήλωση που αφορά το άμεσο μέλλον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ΣΗΜΕΡΑ αυτός τους έβαλε στην ενδεκάδα. "Πονάει το κεφάλι μου αν δεν κερδίζουμε" είπε.

Είναι ο πρώτος που θέλει η ομάδα του να νικά. Επομένως οι δυο παίκτες σήμερα τον έβαλαν στα δύσκολα. Και λογικά θα τους ξαναδούμε πολύ πιο νωρίς από το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου για τη δεύτερη αγωνιστική.

Εστειλε μήνυμα επίσης στα αποδυτήρια. Με αφορμή την ανάρτηση του Κωνσταντινίδη που αύριο θα δώσει εξηγήσεις. "Αν δεν υπάρχουν κανόνες και πειθαρχία θα διαλυθούμε" είπε. Και είναι σίγουρο ότι πρέπει να υπάρχουν. Και με ένα σερί νικών ο ΠΑΟΚ θα σταθεί καλύτερα στα πόδια του.

Διαβάστε ακόμη...