«Έκλεψε» την παράσταση ο Λημνιός

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πανηγυρικά τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας επί του Λεβαδειακού με 2-1 στη πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.
Πηγή: inpaok.com
«Έκλεψε» την παράσταση ο Λημνιός

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Λημνιός. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου μπορεί να μην πέτυχε κάποιο τέρμα, ωστόσο ήταν ο δημιουργός του 1-0 από τον Δημήτρη Πέλκα μετά από μια πανέμορφη ατομική προσπάθεια.

Ακόμα, κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού, ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών για τους «ασπρόμαυρους» και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για την άμυνα των Βοιωτών.

Χωρίς καμία αμφιβολία διεκδικεί το βραβείο MVP του ματς και του αξίζει ακόμα πιο ένθερμη πίστη και ευκαιρίες από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, ώστε να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία και να είναι... ετοιμοπόλεμος για όλες τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον.

Τέλος, αποδεικνύεται ότι οι ιθύνοντες των Κυπελλούχων Ελλάδας δίκαια δαπάνησαν τα χρήματα που έδωσαν για να τον αποκτήσουν από τον Ατρόμητο για το πλούσιο ταλέντο του, αλλά και την επένδυση που σκοπεύεται να γίνει πάνω του.

Διαβάστε ακόμη...