Ο… πρώτος σκόρερ Τζόουνς και η αποστολή του

Aπό basketplus.gr: Ικανοποίηση επικρατεί μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ για τις εμφανίσεις του Λάκι Τζόουνς στα φιλικά.
Πηγή: basketplus.gr
Ο… πρώτος σκόρερ Τζόουνς και η αποστολή του

Το ότι έχει δείξει πως μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες αμυντικά σε συνδυασμό με την επιθετική του προσφορά, έχει κάνει στελέχη του "Δικεφάλου" να "χαμογελούν" για τον Αμερικανό.

Οσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, μάλιστα, ο Τζόουνς έχοντας 13,2 πόντους μέσο όρο αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ στα φιλικά. Βέβαια οι αγώνες προετοιμασίας δεν αποτελούν κριτήριο για την αγωνιστική αξία των παικτών αφού ο "καθρέπτης" αυτών είναι τα επίσημα ματς.

Σίγουρα είναι θετικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πως στα φιλικά ο Τζόουνς είναι ιδιαίτερα καλός, ωστόσο καλείται να φανερώσει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στα παιχνίδια που "έρχονται" για τις επίσημες υποχρεώσεις. Και το πρώτο από αυτά, είναι το ντέρμπι (Κυπέλλου) με τον Άρη στο Παλέ...

Δεδομένου πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα μείνει στα... πιτς λόγω της επέμβασης για το πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη ο Τζόουνς να δείξει σταθερότητα στην απόδοσή του και αυτό είναι κάτι που θέλουν στον ΠΑΟΚ από τον Αμερικανό μετά το "αγκάθι" που προέκυψε με τον Ελληνα παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...