Δεν ανησυχούν για Χαραλαμπόπουλο

Από inpaok.com: Στο τέλος της φτάνει η τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας του μπασκετικού ΠΑΟΚ και το κλίμα αισιοδοξία για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι διάχυτο.
Πηγή: inpaok.com
Δεν ανησυχούν για Χαραλαμπόπουλο

Από την Παρασκευή (8/9), ο Δικέφαλος μπαίνει σε αγωνιστική τροχιά, καθώς ξεκινούν τα δυνατά φιλικά τεστ, με την αρχή να γίνεται κόντρα στην τουρκική Γκαζιαντέπ στο PAOK Sports Arena (19:00).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και το επιτελείο του δουλεύουν απρόσκοπτα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Μέσα από το INPAOK είχατε διαβάσει στα μέσα Αυγούστου, πως με απόφαση του τεχνικού τιμ, Αντώνης Κόνιαρης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χρειάζονταν ιδιαίτερη διαχείριση στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας, εξαιτίας και της επιβάρυνσής τους από το Eurobasket της Κρήτης.

Ωστόσο, ο 20χρονος φόργουορντ αποδείχθηκε πως έπρεπε να περιμένει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μέχρι να μπορεί να ακολουθήσει τους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων…

Οι επιτελείς της ομάδας εκτιμούν, ότι πολύ σύντομα (ίσως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) θα είναι σε θέση να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής με την Γκαζιαντέπ.

Τέλος, υπάρχουν πιθανότητες να δούμε τον Χαραλαμπόπουλο στην αναμέτρηση της Κυριακής (10/9) με αντίπαλο το Ρέθυμνο που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της ΧΑΝΘ στα πλαίσια των «Μαυρσοκουφείων».

Διαβάστε ακόμη...