Ο Στίβος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε!

Aπο inpaok.com : Χθες Τρίτη (5/9) στο στάδιο των Αμπελοκήπων πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων των Ακαδημιών Στίβου του ΠΑΟΚ και αφού δόθηκαν οι ανάλογες πληροφορίες για την λειτουργία του τμήματος ευχήθηκαν όλοι καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες!
Πηγή: inpaok.com
Ο Στίβος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε!

Τη Δευτέρα (4/9) είχε προηγηθεί η πρώτη συγκέντρωση στο Καυτανζόγλειο με παρουσία πλήθους κόσμου!

Από φέτος το τμήμα των Αμπελοκήπων ενισχύθηκε με δύο ακόμα προπονητές, όποτε πλέον θα λειτουργεί στα πρότυπα του Καυτανζογλείου με τρεις προπονητές ακαδημιών σε τρία διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ (5-8 ετών, 9-11 ετών και 12 και μεγαλύτερα).

Επίσης στήθηκαν τμήματα επίλεκτων για αντοχή, εμπόδια και μεσαίες αποστάσεις, ενώ υπάρχει ήδη και η συνεργασία με τη σχολή επί κοντώ του κυρίου Νίκου Βαρσάμη.

«Καλωσορίζουμε λοιπόν την Ηρώ Πιντή, πρώην πρωταθλήτρια και πανελληνιονίκη του συλλόγου στα σπριντ, αλλά και τον Χρήστο Αλεξίου ως νέους προπονητές των ακαδημιών οι όποιοι μαζί με την έμπειρη Αγάπη Βαβουλίδου είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουν ένα αχτύπητο τρίδυμο και θα «απογειώσουν» το τμήμα των ακαδημιών!
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ συγκέντρωση προπονητών από όλα τα τμήματα του στίβου. Σκοπός αυτής, ήταν η ενημέρωση από τον έφορο του τμήματος κ. Γεώργιο Κεραμυδά για τα πλάνα και τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν 2017-2018, ταυτόχρονα όμως, ενημερώθηκε από τους προπονητές για τις ανάγκες και τις έλλειψης που παρουσιάζονται στο τμήμα ,ώστε να γίνουν οι κατάλληλες εισηγήσεις στην διοίκηση του ερασιτέχνη και ενέργειες από αυτήν, για να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, δίνοντας έτσι το έναυσμα για ρεκόρ και διακρίσεις τόσο των αθλητών και αθλητριών όσο και του ΠΑΟΚ !!!

Έπειτα από αυτήν την συνάντηση η νέα σύνθεση του τμήματος είναι:

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ «ΠΑΟΚ»

Έφορος Τμήματος: Γιώργος Κεραμυδάς
Βοηθός Εφόρου: Παναγιώτης Παναγιωτίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Άλματα (μήκος-τριπλούν): Ανέστης Μανταρτζίδης
Ρίψεις : Ιωάννης Δήλιας
Αντοχή : Στέφανος Μάμαλης
Άλμα επί κοντώ : Νίκος Βαρσάμης
Επίλεκτοι σπριντ & αλμάτων : Σοφία Κακαρώνη

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ:

Τμήμα ΠΠ Α’ – ΠΚ Α’ & ΠΠ Β’ – ΠΚ Β’ (+12χρ): Εύη Μακρή
Ηλικίες Μίνι (9 έως 11χρ.): Μανώλης Μακρής
Hλικίες Σούπερ Μίνι (5 έως 8χρ.): Δέσποινα Δημητριάδου

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ:
(Στάδιο Αμπελοκήπων)
Τμήμα ΠΠ Α’ – ΠΚ Α’ & ΠΠ Β’ – ΠΚ Β’ (+12χρ): Ηρώ Πιντή
Ηλικίες Μίνι (9 έως 11χρ.) και Αντοχής: Αγάπη Βαβουλίδου
Hλικίες Σούπερ Μίνι (5 έως 8χρ.): Χρήστος Αλεξίου

Διαβάστε ακόμη...