«Να νικήσουμε τις παθογένειες, ήταν προτεραιότητα η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών»

Από sdna.gr:Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος «προλόγισε» την κλήρωση της Stoiximan.gr Basket League, αναφέρθηκε στους στόχους του ΕΣΑΚΕ και τόνισε πως είναι προτεραιότητα η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.
Πηγή: sdna.gr
«Να νικήσουμε τις παθογένειες, ήταν προτεραιότητα η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών»

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ πριν από την έναρξη της κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά που για δεύτερη συνεχή χρονιά, η κλήρωση γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Το αξίζει η Θεσσαλονίκη γιατί είναι μπασκετομάνα και όλα ξεκίνησαν από εδώ. Σας καλωσορίζω στην κλήρωση της Stoiximan.gr Basket League, με την οποία αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ. Φιλοδοξούμε το πρωτάθλημα να αποτελέσει μία νέα αρχή. Χρειαζόμαστε τις ιδέες και την εποικοδομητική κριτική. Δεν χρειαζόμαστε την βία, δεν μας βοηθά ο αρνητισμός. Πιστεύουμε στην ειλικρινή βούληση. Θέλουμε το ενδιαφέρον να στραφεί μόνο σε όμορφες εικόνες. Στο ΕΣΑΚΕ εργαζόμαστε με στόχο το 2021 να έχουμε ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις, ώστε το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό. Οραματιζόμαστε ένα πρωτάθλημα που θα το απολαμβάνουν οι φίλαθλοι, οι παίκτες και οι προπονητές. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος. Υπάρχουν παθογένειες που πρέπει να νικήσουμε.

Είναι άμεση προτεραιότητα ο εκσυγχρονισμός της εσωτερικής λειτουργίας του ΕΣΑΚΕ, η διαμόρφωση ενός νέο καταστατικού. Η κλήρωση μεταδίδεται από την ΕΡΤ κι ευελπιστούμε να συνεχιστεί η συνεργασία. Η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών είναι η άμεση προτεραιότητα. Οι επιτυχίες του αθλήματος είναι τεράστιες. Ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Γι' αυτό το άθλημα που βρίσκεται στο DNA του Έλληνα. Πρέπει να ευχαριστήσω τους χορηγούς του ΕΣΑΚΕ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αθλητές και τους προπονητές που είναι εδώ εν μέσω προετοιμασίας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, στο πρωτάθλημα και σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Πάνω απ' όλα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία. Το μπάσκετ είναι ένα υπέροχο άθλημα κι ελπίζω να το απολαύσουμε».

Διαβάστε ακόμη...