Κοντρέρας: «Είμαι χαρούμενος για τον Αντελίνο, αλλά και για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Για την μεταγραφή – επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο χρόνια συμπαίκτης του Πορτογάλου Πάμπλο Κοντρέρας.
Πηγή: sdna.gr
Κοντρέρας: «Είμαι χαρούμενος για τον Αντελίνο, αλλά και για τον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ArenaFM 89.4 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, έπειτα από πέντε χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και για τον Αντελίνο αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Ο Αντελίνο είχε την οικογένεια του στην Ελλάδα και ήθελε να γυρίσει, ενώ για τον ΠΑΟΚ, ενισχύεται με μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή.

Παρακολουθώ πολύ συχνά τον Βιερίνια στα παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα και μιλάμε συχνά. Τον αισθάνομαι σαν αδελφό μου και έχει εξελιχτεί πάρα πολύ σαν παίκτης. Είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του.

Χάρηκα πάρα πολύ και με την χαρά τον οπαδών του ΠΑΟΚ γιατί ξέρω πόσο πολύ τον ήθελαν πίσω στην Τούμπα.

Τελευταία φορά μίλησα μαζί του , ήταν πριν από δυο μήνες , αλλά είναι σίγουρο ότι σήμερα η αύριο θα τον πάρω να του ευχηθώ.

Τον νιώθω σαν μικρό μου αδελφό και τους εύχομαι να έχει μια πολύ καλή χρονιά με τον ΠΑΟΚ».

Ψάχνουνε έναν Κοντρέρας για την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Ξέρω πολλούς καλούς αμυντικούς στην Χιλή. Κάθε Σαββατοκύριακο παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ ,μέσω ίντερνετ , είμαι πολύ ευτυχισμένος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα και ελπίζω να βρει έναν καλύτερο αμυντικό από μένα».

Διαβάστε ακόμη...