Ο Βιεϊρίνια έπεσε αρκετά

Από sdna.gr: Οι απαιτήσεις της Βόλφσπουργκ αποτελούν το μοναδικό "αγκάθι" για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο εξτρέμ να έχει ρίξει κατά πολύ τις απολαβές του.
Πηγή: sdna.gr
Ο Βιεϊρίνια έπεσε αρκετά

Ο Άντρε Βιεϊρίνια θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και περιμένει την κίνηση του ΠΑΟΚ για να φανεί αν μπορεί να γίνει η μετακίνηση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Πορτογάλος έχει πέσει σε απαιτήσεις και πλέον μοναδικό αγκάθι που υπάρχει είναι το νούμερο που απαιτεί η Βόλφσπουργκ, το οποίο υπολογίζεται κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια διαπραγμάτευση πρόσφατα. Στο τελευταίο μίτινγκ που έγινε για τα μεταγραφικά, οι εισηγήσεις που άκουσε ο Ιβάν Σαββίδης ήταν κυρίως αρνητικές λόγω οικονομικών δεδομένων και όχι ποδοσφαιρικής αξίας.

Όσον αφορά στη δεύτερη μάλιστα, ο Βιεϊρίνια εννοείται πως είναι κατάλληλος να παίξει πίσω από τον φορ στο 4-4-1-1 του Λουτσέσκου, όπως βέβαια και πλάγιος όταν η ομάδα παρατάσσεται με 4-2-3-1. Εννοείται πως μόνο κάποιος αφελής μπορεί να θέσει ποδοσφαιρικό ζήτημα.

Μία εκδοχή που λέγεται ανεπίσημα από τον ΠΑΟΚ, αφορά μία στρατηγική αναμονής για τον ποδοσφαιριστή έτσι ώστε στο τέλος του Αυγούστου να γίνει μία τελική προσπάθεια για να αποκτηθεί με λιγότερα χρήματα. Μία άλλη, αφορά στη σκέψη να υπάρξει η αναμονή μέχρι και τον Γενάρη, έτσι ώστε να υπογράψει ως ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμη...