Η απόφαση για Λουτσέσκου

Από inpaok.com: Αν αναμονή της απόφαση για Λουτσέσκου στην Τούμπα...
Πηγή: inpaok.com
Η απόφαση για Λουτσέσκου

Το μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι σαφώς στραμμένο στον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Εστερσουντ, παράλληλα όμως προετοιμάζονται και για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στην Τούμπα την Κυριακή, χωρίς την παρουσία των οπαδών του όπως είναι ήδη γνωστό. Ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την 1η από τις 7 αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν και δικαίως θεωρούνται πράξη εκδίκησης για το γεγονός ότι πρωτοστάτησε στην ανατροπή του συστήματος της ΕΠΟ.

Ένα θέμα που απασχολεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι η ποινή που θα επιβληθεί στην Ράζβαν Λουτσέσκου για την αποβολή του από τον πάγκο, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στη Λιβαδειά.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας (όπως και για τον προπονητή του Λεβαδειακού) ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις.

Με αγωνία περιμένει την απόφαση και ο Ρουμάνος τεχνικός που σαφώς και θέλει να μην χάσει την ευκαιρία να κοουτσάρει την ομάδα από τον πάγκο. Στη Λιβαδειά ο Λουτσέσκου προτίμησε πάντως να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την σουίτα του ΠΑΟΚ (παρά το γεγονός ότι του προτάθηκε να καθίσει στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Δικεφάλου όπως έκανε ο Ανιγκό), δίνοντας εντολές από τον ασύρματο.

Διαβάστε ακόμη...