Τι συνέβη με τον Λεβέκ

Από paok24: Μπορεί ο Ντοριάν Λεβέκ να ήταν από τις πρώτες φετινές καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Τι συνέβη με τον Λεβέκ

Ο Γάλλος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς ενώ υπολογιζόταν να ξεκινήσει βασικός στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, τελικά έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενός χτυπήματος στη γάμπα.

Παρότι αρχικά είχε δοθεί η εντύπωση στο ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ότι ο Λεβέκ θα μπορέσει μετά από λίγες ημέρες κι αφού θα έχει προφυλαχθεί να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη διάγνωση για το χτύπημα στη γάμπα, διαπιστώθηκε ότι είχε δημιουργηθεί ένα εσωτερικό αιμάτωμα στην περιοχή.

Η θλάση που είχε αποκομμίσει ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο, καθώς μόλις σε ένα 5% των περιπτώσεων στατιστικά μπορεί να προκληθεί μία θλάση από ένα απλό χτύπημα.

Ο Λεβέκ μπαίνει και πάλι αυτή την εβδομάδα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" και μένει να φανεί πότε θα μπορεί να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...