«Θα αντέξει στην πίεση ο Λουτσέσκου»

Από metrosport.gr : Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Χρήστος Λισγάρας
Πηγή: metrosport.gr
«Θα αντέξει στην πίεση ο Λουτσέσκου»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Χρήστος Λισγάρας και μίλησε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του, για τον Λουτσέσκου και για το αν θα αντέξει στην πίεση στον ΠΑΟΚ.

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας: «Oι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε την τελική πάσα για να καταφέρουμε να σκοράρουμε».

Για τους στόχους της Ξάνθης την φετινή χρονιά: «Ο στόχος μας είναι να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να το κερδίζουμε και να ανεβαίνουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμη και με τη δουλειά που κάνουμε θέλουμε να κάνουμε μια εξίσου καλή δουλειά όπως κάναμε και πέρσι. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να μπούμε στην πεντάδα, αλλά δεν βιαζόμαστε και θέλουμε απλά να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο».

Για το αν η περσινή εξαιρετική χρονιά οφείλεται στον Λουτσέσκου: «Σίγουρα! Με τον κύριο Λουτσέσκου ήμασταν τρία χρόνια και την ομάδα την έχτιζε καθημερινά. Δουλεύαμε σε πάρα πολλά πράγματα και πιστεύω ένας προπονητής είναι ο καπετάνιος μιας ομάδας».

Για το προφίλ του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Προσωπικά και ομαδικά μας βελτίωσε πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος τελειομανής και πολύ «άρρωστος» με την δουλειά του. Σκέφτεται το ποδόσφαιρο σε υπερβολικό βαθμό, του αρέσει να είναι στο γήπεδο, να δουλεύει και να μιλάει με τους παίκτες του, μεταφέροντας όλο αυτό το πάθος του σ΄ αυτούς για το ποδόσφαιρο».

Για το αν θα αντέξει στην πίεση του κόσμου του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ έμπειρος και καλός προπονητής, ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις και με την δουλειά που ξέρει να κάνει πιστεύω πως θα αντέξει, δημιουργώντας καλά πράγματα. Απλώς είναι νωρίς ακόμα και θέλει λίγο χρόνο».

Για το αν είναι αυστηρός σαν προπονητής: «Εκεί που πρέπει ναι! Και αυτό είναι το σημαντικότερο».

Διαβάστε ακόμη...