«Πρώτη» με όνειρα και ευχές για νέους τίτλους (pics & vid)

Από sdna.gr: Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη νέα χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες για νέα τρόπαια, με τον Χόρχε Ελγκέτα να έχει στη διάθεσή του από την πρώτη ημέρα όλα του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, πλην του Βέλγου πασαδόρου, Βάλκιερς.
Πηγή: sdna.gr
«Πρώτη» με όνειρα και ευχές για νέους τίτλους (pics & vid)


Διακοπές τέλος. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν σήμερα την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, με τον Χόρχε Ελγκέτα να υποδέχεται όλους τους παίκτες του στο Παλατάκι. Το παρών από πλευράς διοίκησης έδωσε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, αλλά και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Αχιλλέας Τζήκας.

Στο αρχικό του καλωσόρισμα ο κ. Παϊσιάδης, ανέφερε: "Ειχαμε εναν αδωκητο θανατο ενος φιλαθλου του ΠΑΟΚ. Ενα τραγικό συμβάν που κάνει βαρύ το κλίμα. Θέλω να ευχηθώ στους δικους του και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ να τον θυμούνται για πάντα. Ευχή της διοίκησης είναι να συνεχίστουν οι επιτυχίες σε όλες τις διοργάνωσεις, αλλά να έχουμε καλή πορεία και το Champions League".

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες πλην του Βέλγου πασαδόρου, Βάλκιερς, που έχει υποχρεώσει με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ στην προπόνηση μετείχε κανονικά και ο Χάρι Γκόμεζ.

Το SDNA έδωσε το παρών στο "PAOK Sports Arena" και σας μεταφέρει φωτογραφίες και βίντεο.

Διαβάστε ακόμη...