Θρήνος στον ΠΑΟΚ για τον θάνατο του οπαδού (pic)

Από sdna.gr: Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ από τον τραγικό χαμό του οπαδού της ομάδας, ενώ άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, μαζί με άλλους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην πόλη της Βοιωτίας.
Πηγή: sdna.gr
Θρήνος στον ΠΑΟΚ για τον θάνατο του οπαδού (pic)

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σήμερα στην περιοχή Κρύα Νερά, της Λιβαδειάς, εκεί όπου ο άτυχος φίλος του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του όταν έπεσε μέσα στον νερόμυλο, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί και να μην μπορεί να βγει.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από την πόλη της Βοιωτίας είναι ανατριχιαστικές σχετικά με το πως έγινε το δυστύχημα. Οπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτό του θέματος, το σημείο που έγινε το συμβάν εκεί όπου τίποτα δεν μπορούσε να προδικάσει το τι θα ακουλουθήσει.

Οπως είναι λογικό το συγκεκριμένο γεγονός έχει επισκιάσει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι (σ.σ. το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά), ενώ τόσο φίλοι του ΠΑΟΚ, όσο και άνθρωποι της ομάδας έχουν βρεθεί στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, εκεί όπου μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου οπαδού.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας θα βγάλει ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, αλλά και το όνομα του οπαδού του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...