Αγκαλιά ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια για τη μεγάλη επιστροφή

Από metrosport.gr: Ο Πορτογάλος θέλει να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Δικεφάλου και το δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο.
Πηγή: metrosport.gr
Αγκαλιά ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια για τη μεγάλη επιστροφή

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θέλει να επιστρέψει στην Τούμπα μετά από 5,5 χρόνια για να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται στον Δικέφαλο για τη διεκδίκηση και κατάκτηση του Πρωταθλήματος καθώς και την επίτευξη των άλλων μεγάλων στόχων που έχουν τεθεί.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δείχνει εμπράκτως με τη στάση του το τελευταίο χρονικό διάστημα πως θέλει να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα και αυτή η επιθυμία του, θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια είναι προχωρημένες. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας εδώ και αρκετό καιρό, παρά τα όσα γράφηκαν την περασμένη εβδομάδα από μερίδα του τύπου, πως η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει. Ο 32χρονος άσος, είναι απολύτως θετικός ώστε να επιστρέψει στην Τούμπα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη πριν από μερικές ημέρες εξαιτίας ενός μικρού προβλήματος τραυματισμού, το οποίο υπέστη σε προπόνηση της Βόλφσμπουργκ. Εξετάστηκε από τον γιατρό τον οποίο εμπιστεύεται περισσότερο (τον κ. Γιώργο Κούτρα ο οποίος τον είχε βοηθήσει να επανέλθει μετά την ρήξη χιαστών όπου είχε υποστεί το 2013), ενώ περίμενε την έλευση του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη, για τις τελικές εξελίξεις.

Ο Βιεϊρίνια μάλιστα έκανε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις για τα αποτελέσματα των οποίων είναι ενήμεροι και οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, καθώς ήθελαν να έχουν άμεση «εικόνα» για τον παίκτη που θέλουν να φέρουν στην Τούμπα.

Ήθελαν και οι επιτελείς του Δικεφάλου να διαπιστώσουν, πως ο Βιεϊρίνια είναι υγιής και άμεσα μπορεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μόλις «κλείσει» η μεταγραφή.

Το γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια πέρασε από ιατρικές εξετάσεις μόνο τυχαίο δεν είναι και δείχνει τις μεθοδικές κινήσεις που έχουν γίνει σε αυτό το θέμα και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες και η διοίκηση της Βόλφσμπουργκ δείχνει διατεθειμένη να συναινέσει ώστε να τρέξουν οι διαδικασίες και ο Βιεϊρίνια να μετακομίσει στην Τούμπα.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αντρέ με την γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ και της Βόλφσμπουργκ προκειμένου από τώρα να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου ο Πορτογάλος.

Ουσιαστικά από τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή, ο ΠΑΟΚ και ο Βιεϊρίνια είναι αγκαλιά, για να επιτευχθεί η πολύ μεγάλη επιστροφή ενός παίκτη, ο οποίος μπορεί να προσθέσει απίστευτη ποιότητα στην ομάδα και να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...