«Ήθελα να γίνω κομμάτι του ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Πέμπτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου Κέβιν Ντίλαρντ.
Πηγή: paok24.com
«Ήθελα να γίνω κομμάτι του ΠΑΟΚ»

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ "πάτησε" Θεσσαλονίκη στις 20:30 με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης και λίγα λεπτά μετά την άφιξη του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

"Ήταν μια εύκολη επιλογή να έρθω στον ΠΑΟΚ ο οποίος είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και ήθελα πολύ να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρόστερ και ξέρω αρκετούς από τους παίκτες. Το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το Champions League είναι διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα αρχή που ανοίγεται μπροστά μου".

Όσον αφορά για το τι έχει αλλάξει από την πρώτη του θητεία στην Ελλάδα, ο ίδιος απάντησε:

"Έχω δουλέψει και έχω βελτιωθεί σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μου. Εμένα στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, γιατί όσο κερδίζει η ομάδα, τόσο καλύτερος γίνομαι και εγώ".

Να σημειωθεί ότι και ο Ντίλαρντ, μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" θα μεταβεί στην Τούμπα εκεί όπου θα παρακολουθήσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...