«Παιχνίδια πρόκληση αυτά με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Χαρούμενος για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη τόνισε πως είναι ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος που χαρακτήρισε πρόκληση τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας ειδική μνεία στον κόσμο του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
«Παιχνίδια πρόκληση αυτά με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι εδώ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι παιχνίδια πρόκληση αυτά με τον ΠΑΟΚ".

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: "Εχουμε αλλάξει πολλά από τότε που ήμουν εδώ. Δεν γνωρίζω πολλά για την ομάδα, πέρα από κάποιους παίκτες που βρήκα και πάλι".

Για το γεγονός πως ενδεχομένως να είναι ο μοναδικός Ελληνας στο γήπεδο: "Είμαι χαρούμενος που θα είμαι ο μόνος Ελληνας. Θα με κάνει χαρούμενο να δω και Ελληνες από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αφού στα τελευταία παιχνίδια δεν είχε παίξει κανείς".

Για το αν θα πίστευε ποτέ πως θα παίξει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκό αγώνα: "Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω. Θα πάιξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο".

Για το τι είπε στους συμπαίκτες του: "Τους είπα πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Τους μίλησα για τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Ξέρουν κι αυτοί τι θα αντιμετωπίσουμε, έχουν δει σε βίντεο αγώνες του ΠΑΟΚ".

Για τον αν του έλειψε η Τούμπα: "Δεν είχα παίξει πολλά παιχνίδια. Είναι χαρά μου όμως να είμαι εδώ. Είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να αντιμετώπισω τις συνθήκες".

Για το αν θα ήθελε να παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ: "Για να είμαι ειλικρινής, είμαι χαρούμενος που πήγα στην Εστερσουντ. Νιώθω πως έκανα ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του".

Για τις διαφορές του Σουηδικού με το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέντε τοπ ομάδες με καλούς παίκτες. Και στη Σουηδία όμως το επίπεδο είναι υψηλό. Δεν μπορώ να μπω σε συγκρίσεις".

Διαβάστε ακόμη...