Προβληματισμός για Στανόγιεβιτς, ματιές σε Λουτσέσκου!

Από sdna.gr: Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως έχει περιέλθει ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Live Sport. Φήμες για επαφή με Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Προβληματισμός για Στανόγιεβιτς, ματιές σε Λουτσέσκου!

Όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας, στον ΠΑΟΚ δεν είναι ικανοποιημένοι από τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της ομάδας και υπάρχει προβληματισμός στους ιθύνοντες του Δικεφάλου, χωρίς πάντως να υφίσταται βιασύνη για οριστικές και βεβιασμένες αποφάσεις, που ενδεχομένως να μην επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα διαδραματίσει η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, με τις αναμετρήσεις κόντρα στην Έστερσουντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ να κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον του Σέρβου τεχνικού που βρίσκεται υπό κρίση. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις πριν από τα δύο παιχνίδια δεν φαντάζει πιθανό, αλλά είναι μια απόφαση που θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά.

Την ίδια στιγμή, άπαντες προσπαθούν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε εξέλιξη, με το Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι σε αναμονή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έπειτα και από ενημέρωση που είχε από διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Ρουμάνου τεχνικού βρισκόταν στην λίστα του Μίχελ από την αρχή του καλοκαιριού και ο πρώην προπονητής της Ξάνθης δείχνει θετικός στην προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...