Τελειώνει με Λαμία ο Μελίσσας

Από paok24.com: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρέθηκε από νωρίς το καλοκαίρι στην ανάγκη απόκτησης βασικού τερματοφύλακα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου, ωστόσο μετά τις μεταγραφικές κινήσεις έχει βρεθεί με έξι πορτιέρο στο ρόστερ του.
Πηγή: paok24.com
Τελειώνει με Λαμία ο Μελίσσας


Η πολυκοσμία στη θέση κάτω από τα γκολποστ αναμένεται να περιοριστεί, με τον Νίκο Μελίσσα να συγκαταλέγεται σε αυτούς που θα αφήσουν φέτος το «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ψάχνει μία ομάδα στην οποία θα πάρει παιχνίδια και μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία του στη Σπάρτη θέλει να πάρει εμπειρίες και από τη Super League Σουρωτή.

Όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24. ο Μελίσσας αρέσει στους ανθρώπους της Λαμίας και πλέον είναι μία... ανάσα από τον δανεισμό του στη νεοφώτιστη ομάδα και αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί αυτή η συμφωνία είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Αν αποχωρήσει ο Μελίσσας, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει τους Ρέι, Πασχαλάκη και Σιαμπάνη, τον Μπρκιτς που δεν υπολογίζεται και αναζητείται, χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα, λύση για να απομακρυνθεί, περιμένοντας και την επιστροφή του τραυματία για την ώρα, Παναγιώτη Γλύκου.

Διαβάστε ακόμη...