Πετρίδης: «Δεν έδινε το γήπεδο επειδή ήταν Ολυμπιακός»

Από thessports.gr:Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Πετρίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 για το θέμα με την παραχώρηση της έδρας στον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Ευόσμου.
Πηγή: thessports.gr
Πετρίδης: «Δεν έδινε το γήπεδο επειδή ήταν Ολυμπιακός»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση μέχρι αυτή τη στιγμή: «Είχα μια τηλεφωνική επαφή με τον Δήμαρχο Ευόσμου και μου είπε ακριβώς ότι πρόθεσή μας είναι να δώσουμε το γήπεδο στον ΠΑΟΚ υπάρχουν όμως κάποιες τεχνικές δυσκολίες τις οποίες όμως δεν μου τις εξήγησε παρά την επιμονή μου να μου πει. Θα κάνουμε όμως μια συνάντηση αύριο στο δημαρχείο Ευόσμου για να μου τα πει ακριβώς αυτά τα πράγματα».

Για το αν υπήρξαν άλλες τάσεις γι αυτή την άρνηση: «Το αίτημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις δυτικές συνοικίες δεν είναι τωρινό, υπάρχει εδώ και τρία χρόνια. Για την ακρίβεια εμείς δεν θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε ως μόνιμη έδρα απλά θέλαμε να δώσουμε μερικά μόνο παιχνίδια εκεί. Εμείς καταβάλαμε προσπάθειες και τα προηγούμενα δύο χρόνια γιατί όταν υπάρχει αγωνιστικό ενδιαφέρον η Μίκρα είναι μικρή. Αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει γιατί ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Σαμαρινός δήλωνε ευθαρσώς ότι όσο είμαι εγώ εδώ ο ΠΑΟΚ γήπεδο δεν πρόκειται να πάρει όπως και ότι δήλωνε Ολυμπιακός. Φέτος με τον κ. Χατζηβρέτα που αντικατέστησε τον κ. Σαμαρινό επαναφέραμε το αίτημα αυτό και κάναμε και μια συνάντηση και ήταν από την πρώτη μέρα θετικός. Θα μας έδιναν μια απάντηση 29 Ιουνίου δεν μας έδωσαν, θα μας έδιναν μια στις 29 Ιουλίου όμως και πάλι δεν είχαμε μια σαφή απάντηση και είμαστε σε μια διαδικασία που περιμένουμε».

Για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σε περίπτωσης αρνητικής κατάληξης: «Αντιλαμβάνεστε ότι θα υπάρχει ένας εμπαιγμός. Θα πρέπει πρώτα να μας πούνε το λόγο. Αν υπάρχουν τεχνικοί λόγοι σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα το γήπεδο και ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί».

Διαβάστε ακόμη...