Τα δεδομένα με Ν΄Ντιαγιέ,Ρόκο, Κονέ και Λοέ

Από metrosport.gr : Στην λίστα των επιτελών του ΠΑΟΚ, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικά βρίσκονται και άλλα ονόματα παικτών
Πηγή: metrosport.gr
Τα δεδομένα με Ν΄Ντιαγιέ,Ρόκο, Κονέ και Λοέ

Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός Ένζο Ρόκο αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση, αλλά είναι πολύ ακριβός και μόνο αν πέσει η τιμή του, θα μπορέσει να γίνει η τελική διαπραγμάτευση. Ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί για τον Μπακαρί Κονέ (κεντρικό αμυντικό) της Μάλαγα, προβληματίζει όμως το γεγονός πως εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού τον περασμένο Φεβρουάριο δεν έπαιξε τους τελευταίους μήνες σε επίσημα παιχνίδια. Η Μάλαγα θέλει να τον δώσει, ο παίκτης δηλώνει πως είναι υγιής, αλλά η έρευνα για το θέμα είναι εξονυχιστική.

Ακόμη παραμένει ανοιχτό το θέμα του Καμερουνέζου αμυντικού μέσου Ραούλ Λοέ (έχει γαλλικό διαβατήριο) ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα μετά τον υποβιβασμό της στην δεύτερη εθνική. Παραμένει στο «τραπέζι» των συζητήσεων το όνομα του Ν¨ Ντιαγιέ που ανήκει στην Σεβίλλη και θεωρείται η ιδανική λύση για τον ΠΑΟΚ, παραμένει όμως ακριβός.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την υπόθεση του Βιεϊρίνια. Εάν ο ΠΑΟΚ δώσει πολλά χρήματα για τον Πορτογάλο, τότε θα πάει σε λύσεις με χαμηλότερο μπάτζετ για τον κεντρικό αμυντικό και τον χαφ.

Διαβάστε ακόμη...