"Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Ιμπάνιες"

Απο paok24.com : Το όνομα του ΠΑΟΚ φιγουράρει καθημερινά στα μέσα της Τουρκίας και σήμερα έκανε την εμφάνιση του ένα ακόμη όνομα παίκτη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του "Δικεφάλου".
Πηγή: paok24.com
"Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Ιμπάνιες"

Αυτός είναι ο Λουίς Εζεκιέλ Ιμπάνιες, ο 29χρονος αριστερός μπακ της Τραμπζονσπόρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Τούρκους και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "futbolarena.com" λοιπόν, ο Αργεντίνος βρίσκεται μεταξύ άλλων στο στόχαστρο και του ΠΑΟΚ, ενώ γίνεται λόγος για ενδιαφέρον και από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον παίκτη να έχει γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες και για τον Ολυμπιακό.

Ο Ιμπάνιες βρίσκεται στην Τραμπζονσπόρ από τον περασμένο Αύγουστο κι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2019, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις Μπόκα Τζούνιορς, Ρασίνγκ Κλουμπ και Ερυθρό Αστέρα, ενώ πέρυσι με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ έπαιξε σε μόλις 5 αγώνες πρωταθλήματος και σε 4 του Κυπέλλου, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε ακόμη...