«Ο διαιτητής ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού»

Από sdna.gr: Έξαλλος ήταν ο πρόεδρος της Παρτιζάν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του στράφηκε εναντίον του διαιτητή λέγοντας ότι ήταν ο 12ος παίκτης των «ερυθρολεύκων».
Πηγή: sdna.gr
«Ο διαιτητής ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού»

Ο Μίλοραντ Βούτσελιτς παραδέχθηκε μεν ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, ωστόσο συμπλήρωσε ότι ο βασικός υπαίτιος της ήττας με 3-1 ήταν ο Ιταλός «άρχοντας» του αγώνα, Νταβίντε Μάσα.

«Συγχαίρω τον Ολυμπιακό για τη νίκη, όμως ο διαιτητής Μάσα ήταν σκέτη καταστροφή. Μας ζημίωσε άσχημα. Όχι μόνο με τα πέναλτι που δεν έδωσε, αλλά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Παρτιζάν και συμπλήρωσε:

«Σκεφτόμαστε να προσφύγουμε στην UEFA. Σφύριζε υπέρ των φιλοξενούμενων. Δεν ήταν έτοιμος για αυτό το παιχνίδι. Τον ξέραμε όταν τον είδαμε να φτάνει στο Βελιγράδι. Δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος».

Στους ισχυρισμούς του Βούτσελιτς απάντησε ο Κριστιάν Καρεμπέ λέγοντας:

«Θα πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις του διαιτητές, όποιες κι αν είναι αν είναι αυτές. Μπορεί να έδειξε κίτρινες κάρτες, μπορεί και να μην το έκανε. Οι διαιτητές έχουν πάντα δίκιο».

Διαβάστε ακόμη...