«Λείπουν οι ηγέτες από τον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr : Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το ταξίδι των βετεράνων στον Καναδά, αλλά και την ομάδα του Δικεφάλου, σχολιάζοντας για παίκτες τους οποίους χρειάζεται.
Πηγή: thessports.gr
«Λείπουν οι ηγέτες από τον ΠΑΟΚ»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 o Γιώργος Τουρσουνίδης:

Για το ταξίδι στον Καναδά: «Περάσαμε πολύ ωραία, η φιλοξενία ήταν εκπληκτική για ακόμα μια φορά, Οι Έλληνες εκεί έχουν τρομερή επιθυμία για τον ΠΑΟΚ και γενικότερα όταν συναντάνε ανθρώπους από την πατρίδα. Εμείς σαν βετεράνοι δώσαμε αλλά και εισπράξαμε μεγάλη αγάπη. Αυτές οι εκδηλώσεις προασπίζουν πρώτα από όλα το όνομα του ΠΑΟΚ και οι βετεράνοι είναι αρωγοί μιας τέτοιες προσπάθειας».

Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ: «Ακόμα περιμένουμε, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και άλλες μεταγραφές, μεγαλύτερης εμβέλειας παίκτες, με προσωπικότητα».

Αναφορικά για το θέμα του αρχηγού: «Αρχηγός του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι Έλληνας! Μόνο αυτός ο παίκτης θα μπορούσε να περάσει κάποια μηνύματα στους υπολοίπους. Αλλά αυτός δεν υπάρχει και είναι λυπηρό. Όλα τα παιδιά που ήταν αρχηγοί τα προηγούμενα χρόνια ήταν μια χαρά, αλλά δεν ήταν ηγέτες».

Διαβάστε ακόμη...