Επιστρέφουν οι… μισοί στην Ελλάδα

Από gazzetta.gr: Η αποστολή του ΠΑΟΚ, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής στη «βάση» της, με τους μισούς παίκτες να φεύγουν «για άλλες πολιτείες...
Πηγή: gazzetta.gr
Επιστρέφουν οι… μισοί στην Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στο Αμστερνταμ, μετά το τέλος του τελευταίου φιλικού αγώνα με τον Αγιαξ, με την αποστολή να αναχωρεί στις 17.35 για την Αθήνα κι από εκεί να πετάει μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ανανέωσε το ραντεβού του με τους ποδοσφαιριστές για το απόγευμα της Τετάρτης (19/7), για την πρώτη προπόνηση μετά το φινάλε του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, με τους περισσότερους παίκτες να εκμεταλλεύονται το τριήμερο ρεπό και να έχουν αναχωρήσει, ήδη, από την Ολλανδία.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών ο Πρίγιοβιτς, ο Αθανασιάδης, ο Πέλκας, πέταξαν τα ξημερώματα της Κυριακής από το Αμστερνταμ για τη Θεσσαλονίκη, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παρέμεινε στην ολλανδική πρωτεύουσα, όπου είναι η μόνιμη κατοικία του, ο Τζάλμα Κάμπος «πέταξε» για την Πορτογαλία, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ θα μεταβεί στη Γαλλία, καθώς περιμένει από την σύζυγό του, να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Διαβάστε ακόμη...