Ο Σαμπράνο και οι εναλλακτικές

Από inpaok: Τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΟΚ παλεύει να κλείσει τη μεταγραφή του Κάρλος Σαμπράνο για να καλύψει τις ανάγκες του στο κέντρο της άμυνας.
Πηγή: inpaok.com
Ο Σαμπράνο και οι εναλλακτικές

Παρότι και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να έρθει στον Δικέφαλο και κάνει κινήσεις από την πλευρά του, οι ασπρόμαυροι έχουν έτοιμες κι άλλες λύσεις αν «στραβώσει» η υπόθεση.

Ο Περουβιανός αμυντικός δείχνοντας καλή θέληση για να έρθει στον ΠΑΟΚ, έχει ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του, καθώς στη Ρωσία παίρνει 2 εκ. ευρώ τον χρόνο! Ο 28χρονος στόπερ γνωρίζει ότι αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να βρει αλλού (πολλές φορές οι Ρώσοι πληρώνουν πολλά παραπάνω λεφτά για να πάρουν κάποιους παίκτες), όπως επίσης κατάλαβε ότι η Ρουμπίν Καζάν δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του σε περίπτωση που τον δώσει δανεικό στον ΠΑΟΚ.

Ο Σαμπράνο μαζί με τον αδερφό του, που είναι και μάνατζέρ του, πιέζουν τη ρωσική ομάδα να δεχτεί να καλύψει μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αν αυτό δεν συμβεί ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στις εναλλακτικές λύσεις που έχει για το κέντρο της άμυνας, καθώς έχει βολιδοσκοπήσει κι άλλους παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στα υπόψιν του Λούμπος Μίχελ βρίσκονται και οι Μπελούσι και Πεϊμπερνέ, χωρίς όμως να είναι ακόμη ψηλά στην λίστα του.

Διαβάστε ακόμη...