Γκαγκάτσης: «Θα δούμε αν θα γίνουν play off»

Από thessports.gr: Για την ερχόμενη χρονιά, αλλά και την πολύ σημαντική συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» ομάδων με την Nova μίλησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης στο πλαίσιο της κλήρωσης του επόμενου πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
Γκαγκάτσης: «Θα δούμε αν θα γίνουν play off»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για την κλήρωση τα τετριμμένα να πω ότι όλοι θα παίξουν με όλους. Βέβαια εμείς έχουμε μια ιδιαιτερότητα φέτος γιατί ξεκινάμε το πρωτάθλημα με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο παρ’ όλα αυτά είδαμε πως τα ντέρμπι είναι μετέπειτα. Οριακά δεν ξέρω γιατί υπάρχει και το ματς του Κυπέλλου αν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό χωρίς κόσμο. Από εκεί και πέρα οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί όπως είναι τα τελευταία χρόνια».

Για τα πλέι οφ: «Όπως είπε πριν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί. Σίγουρα το σύστημα που λειτούργησε την περασμένη δεκαετία από τις θέσεις 2-5 είναι κάτι το οποίο με την προηγούμενη απόφαση του ΔΣ το Μάρτιο έχει εξαφανιστεί και την Τετάρτη θα αποφασιστεί αν θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής ή όχι. Αν θα γίνουν τελικά playoffs».

Για τη NOVA και αν βρεθεί λύση: «Πιστεύω πως οι τέσσερις μεγάλες ομάδες θα πάνε για να βρεθεί μια χρυσή τομή με τη NOVA και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα».

Διαβάστε ακόμη...