Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Challenge Cup

Aπο inpaok.com : Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ανακοίνωσε χθες τον καταρτισμό του προγράμματος και τα γκρουπ δυναμικότητας των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο EHF και EHF Challenge Cup σε άνδρες και γυναίκες.
Πηγή: inpaok.com
Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Challenge Cup

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν έξι ομάδες. Στους άνδρες Ολυμπιακός, ΑΣΕ Δούκα στο EHF Cup ενω οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο EHF Challenge Cup. Αντίστοιχα στις γυναίκες ο ΟΦ Νέας Ιωνίας EHF Cup και ΠΑΟΚ EHF Challenge Cup. Όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 στην Βιέννη.

Στο Challenge Cup Ανδρών ο ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των ισχυρών του 2ου γύρου (48) ενώ η ΑΕΚ στο γκρουπ των ισχυρών του τρίτου γύρου 3 γύρου (32). Οι αγώνες του ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν 7/8 και 14/15 Οκτωβρίου 2017, ενώ η ΑΕΚ θα μπει στους αγώνες 18/19 και 25/26 Νοεμβρίου 2017. Όπως φαίνεται από τους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα η EHF, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσουν μακριά στη διοργάνωση.

Στο EHF Cup Γυναικών η πρωταθλήτρια Ελλάδας Νέα Ιωνία τοποθετήθηκε στο γκρουπ των αδυνάτων στον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 9/10 και 16/17 Σεπτεμβρίου 2017. Στο Challenge Cup γυναικών ο ΠΑΟΚ διατηρεί καλές πιθανότητες διάκρισης, αφού συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των ισχυρών του τρίτου γύρου 3 γύρου (32), με τους αγώνες του να προσδιορίζονται για τις 11/12 και 18/19 Νοεμβρίου 2017.

Υποψήφιοι αντίπαλοι της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ είναι οι:

Μοϊκόβατς (Μοντενέγκρο)
Προοδευτική Πάφου (Κύπρος)
Κέμπριτζ (Μ.Βρετανία)
Σβιέσα Βίλνιους (Λιθουανία)
Κέρχενγκ (Λουξεμβούργο)
Βογκόσκα Χιλς (Βοσνία)
Κάουνο Αζουόλας (Λιθουανία)
Αλούσιανς Βον Τάιν (Μάλτα)

Υποψήφιοι αντίπαλοι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου είναι οι:

Γενίνστβο Τούζλα (Βοσνία)
Τροφάιαχ (Αυστρία)
Φεμίνα Βίσε (Βέλγιο)
Ντουντελάνγκε (Λουξεμβούργο)
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)
Ρινκόν Φερτιλιδάδ Μάλαγα (Ισπανία)
Ζαγκνοσπόρ (Τουρκία)
Μέντιλον (Ολλανδία)
Μπόντεν Χάντμπολ (Σουηδία)
Ρότβάις Τουν (Ελβετία)
Κουμάνοβο (Σκόπια)
Νάισα (Σερβία)
Μπάρος (Πορτογαλία)
Ιστογκού (Κόσοβο)

Διαβάστε ακόμη...